test
icon_bracket_fat

Filter

Vælg produkt icon_bracket_fat
Jordbær-Rabarber
Ginger
Salty Caramel
Pure Liquorice
Raw Liquorice
Cremet
Frisk
Frugtrig
Sød
Syrlig
Anvend
+
Du har nu tilføjet en drink til dit drinkskort.

Råt på bloggen

Her poster vi tips, tricks og inspiration. Hold dig opdateret med nye produkter og de seneste nyheder fra Råstoff universet.

Iskaffe – Sådan laver du den bedste iskaffe selv

Drinks inspiration
Den bedste iskaffe med Råstoff Salty Caramel

Iskaffe: Skøn opskrift på en lækker cremet kold kaffedrik

Iskaffe er et kæmpe hit om sommeren, hvor man har lyst til at blive afkølet, men egentlig stadig gerne vil nyde godt af den lækre kaffesmag. Iskaffe kan laves på mange måder og her kommer en god udgave, som jeg synes, giver den bedste oplevelse. Læs evt. under tips omkring alternative versioner, som også smager helt fabelagtigt.

Se også nogle af vores andre drinks med en dejlig cremet smag her

Du skal bruge:

4 cl. Råstoff Salty Caramel
4 cl. espresso
4 cl. mælk
Evt. flødeskum og karamelsovs

Vil du kræse lidt ekstra for iskaffen, kan du toppe den med flødeskum og karamelsovs. Alternativt skal du følge vores opskrift på Caramel Frappucino, du kan se i bunden af siden.

Fremgangsmåde

  • Lav en kop god stærk kaffe. Som alternativ kan du bruge instant kaffe og røre det ud i varmt vand. Lad kaffen afkøle.
  • Fyld isterningerne i et glas og hæld kaffen i.
  • Kom herefter Råstoff Salty Caramel i og se farverne smelte sammen.
  • Kom mælken i til sidst (hvis du vil have skum på toppen).

TIP: I stedet for at hælde kaffen ned i glasset, kan du fryse kaffen til isterninger, så du altid kan lave iskaffe. På den måde bibeholdes kaffens stærke smag, da det kun er kaffe, der smelter ud i mælken og ikke vand. Det skal dog lige nævnes, at den skal stå et stykke tid før kaffe-isterningerne opløses i mælken og at smagen naturligvis bliver meget mere intens i takt med, at de smelter. Vil du drikke den med det samme, anbefaler vi, at du bruger almindelige isterninger.

Iskaffe med Råstoff Salty Caramel, mælk og espresso

Et sidste tip jeg vil give, er at bruge en lidt federe mælk, hvis det skal være ekstra lækkert – og hvis det skal være rigtig syndigt, så kan du toppe med en kugle vaniljeis. Nøj, hvor kan det anbefales, kan jeg godt hilse og sige. En iskaffe der blot var en kaffedrik, bliver pludselig til en sommerdessert ved tilførslen af den søde is.

Velbekomme!
Følg os på Bloglovin