test
icon_bracket_fat

Filter

Vælg produkt icon_bracket_fat
Råstoff Pineapple-Vanilla
Råstoff Coffee Liqueur
Råstoff Pomegranate
Råstoff Strawberry-Rhubarb
Råstoff Salty Caramel
Råstoff Pure Liquorice
Råstoff Raw Liquorice
Cremet
Frisk
Frugtrig
Sød
Syrlig
Anvend
+
Du har nu tilføjet en drink til dit drinkskort.

Råt på bloggen

Her poster vi tips, tricks og inspiration. Hold dig opdateret med nye produkter og de seneste nyheder fra Råstoff universet.

Årets mest trendy Københavnerstang-drink

Drinks inspiration

Kickstart festen med en Københavnerstang-drink

Opdag årets hotteste sommerdrink! Råstoff Pineapple-Vanilla er fantastisk til drinks og cocktails – den friske og frugtrige ananassmag i kombination med et strejf af delikat vanilje vil tage dig på en tropisk rejse med hver eneste slurk af den lækre Københavnerstang-drink.

Uanset hvilken alder du har, vil Råstoff Pineapple-Vanilla vække din indre feststemning og tilføje en eksotisk vibe til dine sommeraftener. Bland den med Sprite eller Faxe Kondi og nyd en Københavnerstang-drink mens du mærker varmen og de eksotiske toner danse gennem din krop.

INGREDIENSER:

SÅDAN MIXER DU DRINKEN:

  • Hæld 4 cl. Råstoff Pineapple-Vanilla over isterninger i et glas
  • Fyld op med Sprite eller Faxe Kondi
  • Top evt. med flødeskum for en ekstra lækker detalje

Med Råstoff Pineapple-Vanilla får du den perfekte balance mellem sødme og friskhed. Den saftige ananassmag vil tage dig til en solrig strand, mens den delikate vaniljenuance giver en ekstra dimension til din drink. Når Råstoff Pineapple-Vanilla bliver blandet med Faxe Kondi, opstår en uimodståelig fusion, der sætter en forfriskende rytme i gang i din krop. Denne harmoniske kombination vil ikke kun imponere dine smagsløg, men også vække dine sanser og give dig en eksotisk oplevelse, der får dig til at danse og smile.

Så sæt gang i sommeren med årets hotteste hit – Råstoff Pineapple-Vanilla. Bestil din flaske i dag og gør dig klar til at nyde en unik smagsoplevelse, der vil få dig til at svinge med hofterne og føle sommerglæden i fuld flor. Skål for en uforglemmelig sommer!

Klik her og få fat i Råstoff Pineapple-Vanilla på Spritlageret.dk! ➡️ Bestil nu ⬅️