test
icon_bracket_fat

Filter

Vælg produkt icon_bracket_fat
Råstoff Pineapple-Vanilla
Råstoff Coffee Liqueur
Råstoff Pomegranate
Råstoff Strawberry-Rhubarb
Råstoff Salty Caramel
Råstoff Pure Liquorice
Råstoff Raw Liquorice
Cremet
Frisk
Frugtrig
Sød
Syrlig
Anvend
+
Du har nu tilføjet en drink til dit drinkskort.

Råt på bloggen

Her poster vi tips, tricks og inspiration. Hold dig opdateret med nye produkter og de seneste nyheder fra Råstoff universet.

Sommerdrinks der smager af is: Astronaut, Kung-Fu og Kæmpe Læske

Drinks inspiration
Astronaut is som drink til sommeraftener

Kender du en Astronaut? Hvis ikke, så er det tid nu!!

Den lækre is formet som en raket med vingummien på toppen. Astronauten, den eneste is der kan få dig til at tage hænderne op over hovedet og juble højlydt når du rammer jackpot og scorer dig isen med 2 eller flere vingummier i. Vi har taget det bedste fra to verdener – ispinde og vodka og bringer dig den nu i flydende form. Lad være med at snyde dig selv for denne oplevelse.

Det skal du bruge:

Hæld 2-3 cl. Råstoff Strawberry-Rhubarb over isterninger i et glas, vrid en limebåd ned i og fyld op med lemon sodavand. Som smagen af din barndoms sommerdage … bare med vodka! Man kan også lige pynte med en vingummi.

De her søde drinks vil du helt sikkert ikke gå glip af at prøve – se dem her

Kung Fu is som drink til sommeraftener

Der er dømt 80’er nostalgi, når vi nævner ordet Kung Fu!

Vi har taget det bedste fra to verdener – ispinde og vodka og mixet sammen i en herlighed. Du husker vel tydeligt limonadeisen med lakrids- og sportssmag og det lækre salmiakovertræk. Nu behøver du ikke bekymre dig om, at den smelter, når du kan lave den som lækker drink og slubre den i dig.

Det skal du bruge:

Hæld isterninger i et glas og fyld godt op med Sprite. Vrid herefter en limebåd over og hæld herefter de 2 cl. Råstoff Pure Liquorice stille over. Husk rigeligt med is så du kan se lakridsen på toppen. Som smagen af din barndoms sommerdage … bare med vodka!

Kæmpe Læske is som drink til sommeraftener

Et sommerhit i varmen: Kæmpe Læske!

Den friske hvide limonadeis med mørkt overtræk på toppen. Mmh, jeg kan allerede smage den, bare ved at tænke på ordet Kæmpe Læske.

Det skal du bruge:

Hæld 2-3 cl. Råstoff Salty Caramel  over isterninger i et glas, vrid en limebåd ned i og fyld op med Sprite. Som smagen af din barndoms sommerdage … bare med vodka! Man kan også lige pynte glasset ved at dyppe glassets top i limesaft og herefter hakke lidt mørk chokolade og komme på kanten af glasset.

God fornøjelse!